//
URNEBESNO: Rističević opet nadmudrio kompletnu žutu opoziciju!

Poslanik Narodne seljačke stranke Marijan Rističević odlučio je da se opet (!) malo „poigra“ sa poslanicima žute opozicije u Skupštini Srbije zbog odluke DS, DJB, Dveri i LSV da napuste salu svaki put kada on bude govorio!

risticevicRističević je tokom rasprave o budžetu za 2017. godinu rešio da se javlja za reč o svakom amandmanu, ma ko da ga je predložio, a sve kako bi provocirao poslanike tzv. žute opozicije da svaki put ustaju, okreću mu leđa i napuštaju skupštinsku salu!

Svoje izlaganje više puta je započeo sa: „Nalevo krug“, gledajući kako žuta opozicija protestuje i izlazi iz sale.

Predsednica parlamenta Maja Gojković je poručila poslanicima opozicije da nije u redu da izlaze iz sale, jer na taj način ponižavaju nju, parlament, ali i sve građane Srbije.

Takođe, ona ih je pozvala da ponesu svoje poslaničke kartice sa sobom kada izlaze, jer po poslovniku nije dozvoljeno da ih ostavljaju u poslaničkim jedinicama.

Uz obrazloženje da ne želi da dođe do zloupotreba, Gojković je pozvala skupštinske službe da pokupe sve poslaničke kartice koje su poslanici ostavili i izašli iz sale.

Opozicija izlazi iz sale svaki put kada govori Rističević jer je on obelodanio mahinacije poslanika Demokratske stranke koji je surovo zloupotrebio sopstveno bolesno dete u političke svrhe!

Advertisements

Затворено за коментаре.

Translate

BILJKA KOJA UBIJA ĆELIJE RAKA

DONACIJE – PayPal

RSS Novosti

 • Zapalio se automobil kod Pupinovog mosta
  Vozilo se zapalilo posle 12 sati i požar je ugašen, a uzrok paljenja nije poznat
 • BG vozom od 1. septembra do Mladenovca
  Uskoro polasci gradske železnice od stanice "Beograd centar" do prigradske opštine. Radnim danima biće šest polazaka, a vikendom četiri
 • Fontana ispred Pašića plića i sa više mlaznica
  Čuveni vodoskok na Trgu Nikole Pašića neće biti uklonjen, ali će posle rekonstrukcije izgledati drugačije. Podsećaće na onu izvornu, iz pedesetih godina prošlog veka
 • Karneval na rekama
  Tradicionalni i jubilarni 15. festival brodova zakazan za naredni vikend. Publiku na obali zabavljaće Sergej Ćetković, "Garavi sokak"... Program 31. avgusta od 16.00 do 23.00 između Brankovog mosta i Gazele
 • Festival menja trase prevoza
  Zbog muzičkog programa na prostoru kod Poslovnog centra "Ušće" biće zatvoren deo Bulevara Nikole Tesle. Održavanje kolovoza u Ustaničkoj ulici ulazi u drugu fazu, pa će do 1. septembra biti izmenjene linije autobusa
Advertisements
%d bloggers like this: