//
SLUČAJ BRNABIĆ: Energetska mafija bira novog premijera Srbije?!

Aktuelni vladar Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će za dve i po nedelje saopštiti ime novog premijera Srbije * Kao favoriti pominju se Ana Brnabić i Ivica Daci * O Ani Brnabić ne zna se gotovo ništa osim da je Hrvatica i lezbejka * Ana Brnabić već dugo radi za energetsku mafiju koja zgrće milijarde na prodaji električne energije građanima Srbije  * Brnabićka je zaštitila Vučićevog kuma u aferi iznude novca koju je Vučićev kum, energetski mafijaš Nikola Petrović, pokušao, zato je i postavljena u ministarsku fotelju koju je nasledila od Kori Udovički, sestre Lidije Udovički, za čiju firmu je Brnabićka inače radila kao direktorka

SESTRE UDOVIČKI HARAJUSRBIJOM

Kori Udovički i Lidija Udovički su rođene sestre, njihov otac Lazar rođen je u Mađarskoj, bio je ugledni komunista, titoista i diplomata za vreme SFRJ.

   Lidija Udovički

Kori Udovički je rođena u Boliviji, bila je ministarka rudarstva i energetike u dosovskoj vladi Zorana Đinđića, da bi nedavno bila opet ministarka državne uprave i lokalne samouprave u Vučićevoj vladi.
Njena sestra Lidija udata je za energetskog mafijaša Marka Kendala, vlasnika firme Continental Wind Partners (CWP), koja u Srbiji zajedno sa Vučićevim kumom Nikolom Petrovićem, takođe energetskim tajkunom, zgrće milijarde na prodaji električne energije građanima Srbije.
EAST-WEST BRIDGE VLADA VLADOM SRBIJE

Lidija Udovički je članica East-West Bridge masonske interesne grupacije, koju predvodi čuveni mason Tahir Hasanović, a u kojoj su još članovi funkcionerka SNS Zorana Mihajlović, medijski magnat Željko Mitrović, Marko Blagojević (CESID), Ana Brnabić, autonomaš Bojan Kostreš, NATO dobošar Boško Jakšić i žuti dobošar Jovo Bakić, dosovac Goran Svilanović i još nekoliko istaknutih dosovaca.
Dakle, Vučićeva vlada je zapravo strogo kontrolisana od strane ovdašnjih američkih podguznih muva i pripadnika bivšeg DOS-a, i nejasno je zašto Vučić, pred svake izbore, kobajagi obećava svojim biračima da „neće dozvoliti da upropastitelji Srbije opet dođu na vlast“ kada su oni sve vreme na vlasti i to u njegovoj vladi?!
Dakle, kada se Kori Udovički vratila kući u Boliviju, na njeno mesto, u istu ministarsku fotelju (!), sela je Ana Brnabić, direktorka firme koja je u vlasništvu Lidije Udovički, njene sestre!

Ana Brnabić pismo 1

Ana Brnabić pismo 2

Ovakav nepotizam nije upamćen u Srbiji!
Kakve to preporuke uopšte ima Ana Brnabić?!
Nikakve, izgleda! Jer, ako joj je jedina preporuka to što je radila za energetsku mafiju, i što je zaštitila Vučićevog kuma Nikolu Petrovića od policijske istrage zbog pokušaja iznude, onda ona uopšte ne zaslužuje da bude premijer Srbije.
Inače je Ana prvi put izašla u javnost baš u toj aferi reketiranja, kada je Vučićev kum Nikola Petrović tražio dva miliona evra od Aninog gazde da bi mu dao monopol na izgradnju vetroparkova u Srbiji.
Tu aferu obelodanio je sada ugašeni portal Teleprompter, a potvrdio je i Bojan Pajtić, funkcionerDemokratske stranke. Tada je Ana Brnabić slagala da nije bilo reketiranja, i odmah stekla simpatije kod Vučića i njegovog kriminogenog kuma Nikole, i zato je i nasledila, kao dedovinu, ministarsku fotelju od gazdaričine sestre.
Srbija je u kandžama pomenute energetske i svake druge mafije koju predvode pripadnici DOS-a na čelu sa Vučićem, njegovom familijom i saradnicima.

Advertisements

Затворено за коментаре.

Translate

BILJKA KOJA UBIJA ĆELIJE RAKA

DONACIJE – PayPal

RSS Novosti

 • Zapalio se automobil kod Pupinovog mosta
  Vozilo se zapalilo posle 12 sati i požar je ugašen, a uzrok paljenja nije poznat
 • BG vozom od 1. septembra do Mladenovca
  Uskoro polasci gradske železnice od stanice "Beograd centar" do prigradske opštine. Radnim danima biće šest polazaka, a vikendom četiri
 • Fontana ispred Pašića plića i sa više mlaznica
  Čuveni vodoskok na Trgu Nikole Pašića neće biti uklonjen, ali će posle rekonstrukcije izgledati drugačije. Podsećaće na onu izvornu, iz pedesetih godina prošlog veka
 • Karneval na rekama
  Tradicionalni i jubilarni 15. festival brodova zakazan za naredni vikend. Publiku na obali zabavljaće Sergej Ćetković, "Garavi sokak"... Program 31. avgusta od 16.00 do 23.00 između Brankovog mosta i Gazele
 • Festival menja trase prevoza
  Zbog muzičkog programa na prostoru kod Poslovnog centra "Ušće" biće zatvoren deo Bulevara Nikole Tesle. Održavanje kolovoza u Ustaničkoj ulici ulazi u drugu fazu, pa će do 1. septembra biti izmenjene linije autobusa
Advertisements
%d bloggers like this: