//
Saša Mirković: Podnosim krivičnu prijavu protiv Vučića!

Predsednički kandidat Saša Mirković najavio je danas podnošenje krivične prijave protiv premijera Vučića zbog niza kriminalnih radnji. Njegovo saopštenje prenosimo u celini:

„Vucic laze i pre nego sto zine!

PODNOSIM MU KRIVICNU PRIJAVU ZBOG ZLOUPOTREBE FUNKCIJE PREDSEDNIKA VLADE!!!

zoran-milojevic-zeljaZoran Milojevic – Zelja je covek koji jeste prebio ovog coveka iz DS u kampanji i rekao sam to jedanput i ne znam kome to nije jasno? Covek je prebijen i gepekovan.

Zoran Milojevic – Zelja jeste covek koji radi u Palati federacije na Novom Beogradu i to Vucic zna. Zelja kontrolise sve radnike u SIV 1 na Novom Beogradu.

Zoran Milojevic – Zelja je Vucicev covek koji po njegovom nalogu „radi“po celoj Srbiji sa onima koji se ne svidjaju Vucicu ili mu se zamere.

Mene je licno sa Zoranom Milojevicem – Zeljom upoznao Aleksandar Vucic i tim povodom mi rekao da pustim Zelju da on radi ciscenje terena.

Rekao sam Vucicu da meni nikakvo ciscenje terena ne treba i zahvalio sam mu se na ponudjenoj pomoci.

Zoran Milojevic – Zelja je covek koji je glavni operativac u svemu na Kosovu a i u Srbiji, i licno radi po Vucicevom nalogu.

Zoran Milojevic – Zelja je covek koji je pretio odbornicima u gradu Zajecaru da moraju da me napuste inace ce njihove porodice ostati bez posla.

Zoran Milojevic – Zelja je covek koji Vucicu dnevno podnosi izvestaje jer je deo Vuciceve mafijaske druzine.

Zoran Milojevic – Zelja je covek koji ne preza ni od cega i on komanduje paralelnim strukturama SNS sacinjenim od aktivista i ljudi koji su zaposleni u MUP i BIA.

Aleksandar Vucic bezocno laze i pravi se naivan i zbog ometanja pravde i sakrivanja pocinioca kao i zbog zloupotrebe funkcije predsednika vlade, u ponedeljak cu podneti krivicnu prijavu protiv Aleksandra Vucica.

Takav covek i kriminalac ne moze da predstavlja moju drzavu u kojoj zive i vasa i moja deca.

Pozivam Aleksandra Vucica, Nebojsu Stefanovica i Zorana Milojevica Zelju na tv duel. Njih trojica i ja sam i predlazem javni poligraf“

Saša Mirković, predsednicki kandidat

Bivsi clan gradskog veca Grada Zajecara i Srpske napredne stranke Aleksandar Milivojevic Pjer, takodje je najavio da ce podneti krivicnu prijavu protiv predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vucica zbog ometanja istrage, priktivanja pocinioca krivicnog dela i zloupotrebe sluzbenog polozaja kao i trgovine uticajem.

Advertisements

Затворено за коментаре.

Translate

BILJKA KOJA UBIJA ĆELIJE RAKA

DONACIJE – PayPal

RSS Novosti

 • Zapalio se automobil kod Pupinovog mosta
  Vozilo se zapalilo posle 12 sati i požar je ugašen, a uzrok paljenja nije poznat
 • BG vozom od 1. septembra do Mladenovca
  Uskoro polasci gradske železnice od stanice "Beograd centar" do prigradske opštine. Radnim danima biće šest polazaka, a vikendom četiri
 • Fontana ispred Pašića plića i sa više mlaznica
  Čuveni vodoskok na Trgu Nikole Pašića neće biti uklonjen, ali će posle rekonstrukcije izgledati drugačije. Podsećaće na onu izvornu, iz pedesetih godina prošlog veka
 • Karneval na rekama
  Tradicionalni i jubilarni 15. festival brodova zakazan za naredni vikend. Publiku na obali zabavljaće Sergej Ćetković, "Garavi sokak"... Program 31. avgusta od 16.00 do 23.00 između Brankovog mosta i Gazele
 • Festival menja trase prevoza
  Zbog muzičkog programa na prostoru kod Poslovnog centra "Ušće" biće zatvoren deo Bulevara Nikole Tesle. Održavanje kolovoza u Ustaničkoj ulici ulazi u drugu fazu, pa će do 1. septembra biti izmenjene linije autobusa
Advertisements
%d bloggers like this: