//
BRUKA: Članovi internet pokreta "Dosta je bilo" osudili divljanje predsednika!

Ponašanje Saše Radulovića u Skupštini Srbije, na sednici na kojoj je poslanicima odgovarao predsednik vlade, samo je najnoviji u nizu razloga za smenu lidera Dosta je bilo, izjavio je danas Branko Klanšček.

sasa-kradulovic

– Kao zastupnik grupe građana “Dosta je bilo – Saša Radulović” za Vračar imam potrebu da se izvinim svim građanima Republike Srbije zbog ponašanja predsednika Udruženja Građana “Dosta je bilo” Saše Radulovića, jer svojim ponašanjem juče nije poštovao dostojanstvo Narodne Skupštine, istakao je Klanšček u izjavi dostavljenoj Tanjugu.

On je naveo da ga je “pomalo sramota” što je zastupnik grupe građana, koja, kako navodi, u svom imenu sadrži ime Saše Radulovića.

– Mi smo pokret pristojnih ljudi, kako to i sam Radulović ima običaj da kaže, ali njegovo ponašanje juče ukazivalo je na potpuno suprotno. Prilaženje poslaniku za vreme govora, aplaudiranje, nadvikivanje, dobacivanje… je apsolutno neprihvatljivo i nije svojstveno članovima Dosta je bilo, navodi Klanšček i dodaje da je bila evidentna nelagodnost, koju su drugi poslanici DJB osećali “tokom performansa Radulovića”.

Radulović, navodi Klanšček, svakodnevno vrši pritisak na poslanike DJB da ga “prate u njegovim nastupima” mahanjem poslovnikom, aplaudiranjem, ustajanjem sa mesta, napuštanjem sednica…

– Mi smo osnovali Pokret da bi se ponašali upravo suprotno Draganu Markoviću Palmi i njemu sličnim, kaže on i podseća da bi neko, ko se stalno poziva na Poslovnik, morao i sam da ga poštuje.

Klanšček takođe ističe da ne bi morao da daje saopštenja putem medija, poput ovog, kada bi u DJB postojali partijski organi, ali je, kaže, “jednoumlje koje je zavladalo u DJB, slično onom koje vlada u SNS”.

– Ovo je samo još jedan u nizu razloga za smenu Saše Radulovića koju je Inicijativa za smenu već pokrenula. Podsetiću, tu je američki poreski dug, falsifikovanje grupe građana na aprilskim izborima na Vračaru i gaženje principa na kojima je Dosta je bilo osnovano, ocenjuje Klanšček i podseća na jedan od slogana DJB – “sistem, a ne vođa”.

Затворено за коментаре.

Translate

BILJKA KOJA UBIJA ĆELIJE RAKA

DONACIJE – PayPal

RSS Novosti

%d bloggers like this: