Drvosek se opet latio testere !


IZVOR: E-NOVINE

Elem, otkrilo se, Dragane, da ste u blizini vašeg kućnog ognjišta koje čuvaju jake policijske snage, u parkiću ispred Kalenić pijace i istoimene kafane, vaši lični dželati iz Gradskog zelenila koji su po mentalnim sklopkama isti kao i dželati iz Komunalne policije, jer takve ste bolide upravo tražili – isekli, odsekli, odstranili i sjebali jedan od najvećih platana u malom parku koji tu obitava i postoji već decenijama. Ako ste se iznervirali zbog Tadića iz Berana i rešili da popizdite, napad testerom na platan je idealan način da se izlečite; staro drvo usred parka, razumem, ume da izazove i iznervira, samo stoji i šuti, kao da podržava Tadića

Drvosekova opomena: ošišani platan

Izuzetni gradonačelniče,

Moja poslovična tolerancija glede vaših totema u obliku testere, imala je ovih dana ugodan test kad je u pitanju vaše cenjeno ime Dragan i vaše zajebano prezime Drvosek. Kako je očigledno da ste ovih tjedana u mračnom raspoloženju, što zločinački mogu da razumem jer nije lako srušiti Tadića i postati Kalif umesto Kalifa – verovao sam, uzalud, da će se tajfunski tycoon besnila obrušiti samo na Crnogorce koji se u vašim BusPlus/Kju Kluks Klan voze, a da ne plaćaju kartu, što i ja činim tjednima i mesecima, tek da vas obavestim.

Vaša izjava, Draganče („Vrlo su nam značajni sjajni studenti kao taj gospodin koji ima 31 godinu i studira, ali mogli bi da izdržimo njegov gubitak i da se on vrati u Berane i tamo da se vozi besplatno. U Beogradu će se, oni koji dođu, voziti uz plaćenu kartu. Šta bi mu se desilo u Parizu, Berlinu ili bilo gde kada bi dao pasoš i rekao ‘pošaljite mi kaznu na Berane’. Mislim da bi proveo neko vreme u zatvoru, a onda bi se uz pomoć države vratio u Berane“) ima sve elemente neuspešnog Tadićevog mac-mac cinizma; gotovo da ste duhoviti kao Boris, što vam ne služi na čast u času kad treba da postanete oceubica. Ali, gradonačelniče, oprostite, nije mi tema vaša politička karijera kojoj želim sve najgore; pobedili ili izgubili na predsedničkim izborima u DS, bitno mi je koliko i Dulićeva duševna bol, dakle – zero. U prevodu, zabole me.

Elem, otkrilo se, Dragane, da ste u blizini vašeg kućnog ognjišta koje čuvaju jake policijske snage, u parkiću ispred Kalenić pijace, vaši lični dželati iz Gradskog zelenila koji su po mentalnim sklopkama isti kao i dželati iz Komunalne policije, jer takve ste bolide upravo tražili – isekli, odsekli, odstranili i sjebali jedan od najvećih platana u malom parku koji tu obitava i postoji već decenijama. Ako ste se iznervirali zbog Tadića iz Berana i rešili da popizdite, napad testerom na platan je idealan način da se izlečite; staro drvo usred parka, razumem, ume da izazove i iznervira, samo stoji i šuti, kao da podržava Borisa. Logično je, Dragane called Drvosek, da vam i parkić ide na qurac; umesto da tu forsiramo rijeku betona, po vašem cement-ukusu, logično je da vam se javlja vizija o kružnom toku, pristupnim saobraćajnicama ili o Tadiću u obliku parka. Vaša vizija, vaša masturbacija.

Đilasov omiljen erotski presek: Zdravo srce, bolesna mašta rukohvatom

Ali, čak i za vas, Draganče, koji umete da planete i da izgorite u plamenu mržnje, svejedno da li su to Romi, LGBT nesrećnici ili DS-otpadnici, malo je kretenski da šaljete SS-trupe iz Gradskog zelenila da seku platan, kad je jednostavnije da vi lično odsečete ono što vam se diže na pomen svih vaših manjinskih neprijatelja. Ono što su vaše sluge uradile: skratile platan da izgleda kao ošišani kurac u centru grada, ostavile iza sebe cepanice i opomenu – da će svako ko vam se suprostavi proći kao ovaj woody evnuh, jeste poruka potencijalnog kandidata za potencijalnog predsednika DS.

Da zaključim, Dragane moj; znam da vam drveće ide na jaja, ne volite zeleno, čak ni Lorku čitali niste; hlorofil nije vaša furka; ali, jeste beton u tonama, čistih linija cementne filozofije uma; još ako je armirani – orgazam je na dohvatu marketinga.

Šta je sledeće, mr Drvosek? Da srušimo pijacu, uništimo park, obezbedimo prohodnost do vašeg doma u blizini Kalenića, uz tenkovsku podršku gradonačelniku? Ili da žičanom ogradom obezbedimo Concentration Camp za sve koji vam se suprostave?

Ja glasam da vas deportujemo u Berane. Budući da ste rođeni u Drvaru, gradu koji slavi nezdravo drvo, imaćete taj neophodni feeling otuđenja. Još ako vas ubace u Berane-Bus, poželećete da nikad nije postajao Bus-plus. Testera je majka iz Drvara, kažem vam!

1 Comment

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s